top of page

ANMÄLNINGS OCH BETALNINGSVILLKOR

Nybörjarkurser och Fortsättningskurser

Du anmäler dig och betalar för kursen direkt via hemsidan. Om du ångrar dig och vill avanmäla  dig från kursen, så gör du det utan kostnad senast 5 arbetsdagar innan kursstarten. För att avanmäla dig från kursen skriv email till info@dansstudiomagic.se och ange ditt kontonummer så att vi kan återbetala hela kursavgiften. Om du vill hoppa av kursen senare än 5 arbetsdagar innan kursstarten då är det samma regler som ”ångervecka för nybörjarkurser” som gäller (läs längre ner).

OBS! Om du vill garantera din plats i kursen rekommenderar vi att betala din kurs så snart som möjligt. 

 

Ångervecka för nybörjarkurser

På nybörjarkurser har eleven en ångervecka. Ångervecka innebär att om eleven går på ett kurstillfälle och sedan ångrar sig återbetalas kursavgiften med ett avdrag på 200:- (150:- för barnkurser) Avdraget inkluderar kostnad för ett kurstillfälle och administrationsavgift. Avhoppet från kursen skall meddelas skriftligt till info@dansstudiomagic.se inom 5 dagar från första kurstillfället för att ångerveckan skall kunna utnyttjas.

 

Dansstudio Magic följer konsumentverkets rekommendationer som bl.a. innebär: Om du avbokar ditt deltagande senast en vecka före kursstart är du ej betalningsskyldig. Om du avbokar ditt deltagande 7 dagar eller färre före kursstart, eller under terminen, är du betalningsskyldig. Undantag gäller vid långvarig sjukdom eller flytt från ort som omöjliggör deltagande. I dessa fall, behöver dock vi få se läkarintyg eller flyttanmälan som styrker detta för att återbetalning av kursavgift ska kunna göras. Dansstudio Magic förbehåller sig rätten till ev. ändringar i samtliga kursscheman.

Tävlingsdansare

Du blir automatiskt medlem i Dansklubben Magic när du anmäler dig till en av våra tävlingsdanskurser (rekrytering, basic eller advanced). Det betyder att du kommer att få en separat faktura från Dansklubben Magic i början på terminen (en gång per år) på 300kr.

 

Hantering av personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen (GDPR), som ska stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU. Det tycker vi är jättebra!

Du är viktig för oss och för att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter kommer här lite information:

Vi sparar dina kontaktuppgifter för att på ett effektivt sätt kunna hantera dina bokningar eller andra förekommande tjänster hos oss, samt för att kunna skicka information till dig inför bokad kurs eller event. Vi skickar nyhetsbrev för att informera dig om din kurs (eventuella ändringar), spännande events och roliga saker som händer hos oss, vilket vi hoppas att du vill fortsätta att ta emot. Du kan alltid avregistrera dig för dessa genom att skicka ett e-mail till oss.

Vi hanterar alltid data om dig på ett tillförlitligt sätt och vi delar inte dessa uppgifter vidare till tredje part. Du kan när som helst begära att få ut uppgifter eller be oss radera dina uppgifter, efter att eventuella lagliga krav inte längre ställs, genom att kontakta oss. 

 

DS Magic kan komma att publicera fotografier och annan rörlig media från våra event på sociala nätverk såsom Facebook, Instagram, Youtube och dylikt. När du anmäler dig till ett event eller kurs på DS Magic så samtycker du till sådan publicering och kan inte i efterhand kräva ersättning eller att publiceringen tas bort. Om elev inte får förekomma på sådan publicering är det målsmans ansvar att vid anmälan meddela DS Magic.

 

Insamling och användning av data

  • Information vi samlar in om dig: namn, e-post, telefonnummer, födelsedatumet och information om vilken kurs/event du har anmält dig till.

  • Varför behöver vi den och hur hanterar vi den: insalmlad information behövs för att reservera din plats på en kurs/event. Vi använder din telefonnummer och/eller e-mail adress för att skicka informationen om kursen/event, eventuella ändringar, spännande events och roliga saker som händer hos oss.

  • Hur länge sparas insamlat information: du kan när som helst begära att få ut uppgifter eller be oss radera dina uppgifter, efter att eventuella lagliga krav inte längre ställs, genom att kontakta oss. 

 

Tack för ditt förtroende!

bottom of page