BARNDANS/UNGDOM

Vi erbjuder kurser för barn redan från 2 år. Barn utvecklar genom dansen grundläggande motorik, koordination, balans, taktkänsla och samarbete!

Dansa på Dansstudio Magic med våra duktiga och proffsiga pedagoger som älskar att jobba med barn. Våra instruktörer som jobbar med små barn är inte bara bra på att dansa, men även är högutbildade i pedagogi. En perfekt start för att lära sig dansa!

Vi dansar för att ha kul!

Dansstudio Magic i Göteborg har följande kurser för barn:

-2-3 år - En barndanskurs där en av föräldrar dansar med barnet

-3-4 år -  En barndanskurs danskurs där barn dansar själva utan föräldrar. OBS! Om ditt barn inte vågar dansa utan dig då rekommenderar vi att testa gruppen för 2-3 år.

-5-6 år - Vi dansar olika danser både i par eller en och en, anpassade för yngre. Under kursen lägger vi stor vikt vid musik, rytm och koordination. 

-6-11 år -  I den här kursen lägger vi stor vikt på pardans. Vi dansar danser som cha cha cha, jive och vals. Barn dansar en och en och i par. 

-12-17 år - PARDANS/SOLO I den här kursen lägger vi stor vikt på pardans. Vi dansar danser som cha cha cha, jive och vals. Barn dansar en och en och i par. 

-åk 1-3 och åk 4-6 Disco - Disco är en fartfylld dansstil som kännetecknas av snabba dansrörelser till  dagens pop- och house musik i högt tempo. Discodans ger utrymme för fri tolkning och personlig stil så länge pulsen i dansen och musiken är konstant. Efter några termin finns möjligheten att börja tävla.

-åk 4-6 Street/Hiphop - I kursen blandar vi stilarna från breakdance, locking, popping, voguing, whacking, krump, street, house m.fl. Efter några terminer finns möjligheten att börja tävla.

© 2018 Dansstudio Magic

info@dansstudiomagic.se

August Barks gata 7,

421 32 Västra Frölunda

Sverige

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon