BARNDANS/UNGDOM

Vi erbjuder kurser för barn redan från 2 år. Barn utvecklar genom dansen grundläggande motorik, koordination, balans, taktkänsla och samarbete!

Dansa på Dansstudio Magic med våra duktiga och proffsiga pedagoger som älskar att jobba med barn. Våra instruktörer som jobbar med små barn är inte bara bra på att dansa, men även är högutbildade i pedagogi. En perfekt start för att lära sig dansa!

Vi dansar för att ha kul!

Dansstudio Magic i Göteborg har följande kurser för barn:

-2-3 år - En barndanskurs där en av föräldrar dansar med barnet. Barn utvecklar genom dansen grundläggande motorik, koordination, balans, taktkänsla och samarbete!

-3-4 år -  En barndanskurs danskurs där barn dansar själva utan föräldrar. Barn utvecklar genom dansen grundläggande motorik, koordination, balans, taktkänsla och samarbete! OBS! Om ditt barn inte vågar dansa utan dig då rekommenderar vi att testa gruppen för 2-3 år.

-5-6 år - Vi dansar olika danser anpassade för yngre. Vi provar även lite street och hiphop. Under kursen lägger vi stor vikt vid musik, rytm och koordination. 

-6-11 år -  I den här kursen provar vi olika stilar. Vi dansar danser som cha cha cha, vals och showdance (street). Barn dansar en och en och i par. 

-12-17 år - PARDANS/SOLO I den här kursen lägger vi stor vikt på pardans. Vi dansar danser som cha cha cha, jive och vals. Barn dansar en och en och i par. 

Freestyle
Skärmavbild 2019-11-04 kl. 14.08.25